vrijdag 11 september 2015

Broccoli met kastanjechampignons

    Geroerbakte groenten voor 2 personen.

    Benodigdheden:
    1 stronk broccoli (ongeveer 400 gram)
    1 bakje kastanjechampignons (250 gram)
    2 bosuitjes
    1 eetlepel ketjap
    1/2 theelepel sambal
    iets olijfolie

    Voorbereiding:
    Broccoli wassen en in roosjes snijden.
    De steeltjes  van de broccoli kun je ook gebruiken, verwijder de lelijke plekjes en in stukjes snijden.
    Champignons  schoonmaken en in plakjes snijden.
    Bosuitjes wassen en in ringetjes snijden.
    Ketjap en sambal door elkaar mengen.

    Bereiding:
    Verwarm de olijfolie in een braadpan of wok.
    Bak de broccoli  en de steeltjes ongeveer 5 minuten .
    Voeg de champignons toe en bak ze even mee.
    Ketjap en sambal toevoegen.
    Als laatste de lente ui erdoor scheppen.

    Eet smakelijk!
                                    Anne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten