300 gram
aardappelen
1 rode
ui
250 gram
champignons
chorizo
(hoeveelheid naar eigen smaak)
nootmuskaat
peper
iets
melk
een
scheutje olijfolie
paneermeel
klontjes
boter
Aardappelen
schillen en koken.
Boerenkool
koken (na het koken goed laten uitlekken).
Ui
pellen en in stukjes snijden.
De
champignons schoonmaken en in vieren snijden.
Bak de
ui en de champignons in de olijfolie.
Puree
maken van de aardappelen met een beetje nootmuskaat, een scheutje olijfolie
en/of iets melk.
Doe de
boerenkool in een ingevette ovenschaal.
Bedek de
boerenkool met de ui en de champignons.
Daar
bovenop de chorizo verdelen.
Als
laatste de puree erop en bestrooien met een paneermeel en de klontjes boter er
over verdelen.
Nog
ongeveer 30 tot 40 minuten in de oven.
Eet
smakelijk!
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten